Champange |
Hannes fick vara uppe till tolvslaget om han ville och en alldeles egen Pommac för att skåla in det nya året med.
Han var tapper, men vid elva snåret gick det inte att stå emot JohnBlund längre. Några fyrverkerier från grannarna hann vi räkna innan han somnade med huvudet i pappas knä.
Nyårs menyn bestod av:
Carpaccio på Oxfilé med Senapsderessing
Apelsinmarinerade Oliver
Jordärtskocksoppa med Basilikaolja
Oxfilé med Rödvinssås och Smörslungade rotfrukter
Gino
(som vi inte orkade och struntade i)
Mätt som en björn blev jag och jag tyckte Carpaccion och soppan blev godast. Vi orkade helt enkelt inte någon efterrätt utan skålade i Bubbel istället.
En mycket fin sista dag på det gångna året må jag säga.
Apelsinmarinerade Oliver Carpaccio på Oxfilé med Senapsdressing |
Jordärtskockssoppa med Basilikaolja |
Oxfilé med Rödvinssås |
Vad mysigt ni verkade ha det och den menyn lät ju verkligen inte fy skam, mums vad gott!
SvaraRaderaVäldigt fin bild på hela familjen på inlägget under också. =)
Hörde att vi ses på söndag, det ska bli superkul! =)
Kramar